Cum ascunzi cu cine devii prieten pe facebook

Salutare prieteni, in tutorialul de astazi vom vedea cum putem ascunde cu cine am devenit prieteni pe Facebook. Probabil ati observat deja ca atunci cand acceptati cererea de prietenie a cuiva, prietenii vostri vor fi instiintati automat pe News Feed-ul lor. Acestia vor vedea un mesaj de genul „X a devenit prieten cu Y” sau „X s-a imprietenit cu Y”, „X is now friends with Y” ori „X became friends with Y”
Aceasta notificare apare si in News Feed-ul vostru cand la randul lor, prietenii vostri devin prieteni sau accepta cererea de prietenie a alt cuiva.
Motive pentru care nu mai dorim ca toata lumea sa afle cu cine am devenit recent prieteni pot fi multe. Poate doriti sa acceptati cererea de prietenie a fostei/fostului si nu doriti sa afle actuala/actualul prieten sau poate doriti sa acceptati cererea de prietenie a unei persoane care nu este foarte bine vazuta de grupul vostru de prieteni ori de rude si exemplele pot continua.
Ei bine, in „Jurnal de activitati” sau „Activity Log”, buton aflat pe „Cover Photo” sau „Fotografia de coperta”, avem posibilitatea prin doar cateva click-uri, sa dezactivam aceste notificari pe care prietenii nostri le vad in News Feed-ul lor atunci cand acceptam cererea de prietenie a unei persoane.
Aplicand setarile mentionate si explicate in tutorialul video, prietenii vostri nu vor mai sti cu cine ati devenit recent prieteni si cu ocazia asta poate multi dintre voi nu vor mai trece atat de des prin certurile pricinuite de giganta retea de socializare Facebook

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.