Cum finalizezi instalarea Windows 10

Indiferent dacă ai ales să folosești un cont Microsoft sau un cont local pentru instalarea ta de Windows 10, acum poți alege dacă vrei sau nu să folosești Cortana pe post de asistent personal. Poți alege și dacă vrei să răspundă la „Hey Cortana” bifând sau debifând opțiunea respectivă, în funcție de ce anume dorești. Asta se întâmplă doar dacă nu ai ales România drept țara unde te afli ci o țară unde Cortana este disponibilă.

Opțiunea de a activa sau nu Cortana

 

Dacă vrei să activezi și să folosești Cronologia și alte facilități din Windows 10 ce necesită stocarea și sincronizarea de informații, pe ecranul următor al instalării Windows 10 poți să le activezi sau nu. Pentru cea mai bună experiență de Windows 10 posibilă, dacă folosești mai multe dispozitive cu Windows 10, noi îți recomandăm să alegi Yes (Da).

Activarea sau dezactivarea istoricului de activitate

 

Pasul final de configurare este legat de setările de confidențialitate. Pe ecranul „Choose privacy settings for your device” (Alege setările de confidențialitate pentru dispozitivul tău), poți să alegi dacă vrei să activezi sau nu funcții precum Location (Localizare), Diagnostic data (Date de diagnosticare), Find my device (Gășește-mi dispozitivul), Speech recognition (Recunoaștere vocală), Inking & Typing (Scris și tastat) și Tailored experiences (Experiențe adaptate). Îți recomandăm să citești cu atenție ce face fiecare dintre aceste opțiuni și să le activezi doar pe cele pe care le vrei.

Configurarea setărilor de confidențialitate pentru dispozitivul tău cu Windows 10

 

Windows 10 are nevoie de încă puțin timp pentru a îți pregăti calculatorul sau dispozitivul, aplicațiile și toate setările.

 

Finalizarea instalării Windows 10

 

După ce se termină instalarea, ești autentificat(ă) în Windows 10 și îți poți vedea desktop-ul. Felicitări, ai terminat de instalat Windows 10, singur!

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.