Cum să obţii like-uri facebook gratis in cateva secunde

Sunt sigur că mulţi dintre voi vă doriţi să obţineţi mai multe like-uri gratuit pe facebook, comentarii sau distribuiri. Ei bine, eu am soluţia pentru voi. Like4like este un site unde puteţi face schimb de like-uri cu alţi utilizatori. Ce trebuie să faceţi?

În primul rând trebuie să vă înscrieţi aici: www.like4like.org
Odată ajunşi pe site, clic pe „Register” şi completaţi formularul cu username, parolă şi e-mail. Apoi, trebuie să verificaţi adresa de e-mail pentru a confirma crearea contului. Veţi primi un mail cu un link pe care trebuie sa îl accesaţi. După confirmarea înregistrarii nu trebuie decât să vă logaţi (vezi butonul Login) cu username-ul si parola folosite la înscriere.
La secţiunea „Add and manage pages„, puteţi adăuga link-uri (pagini) pentru a primi like-uri gratuit sau comentarii pagini de facebook, twitter, canale sau filmuleţe youtube şi multe altele.
După adăugarea acestora, în secţiunea „Social Media Exchange” trebuie să acumulaţi credite pentru paginile dumneavoastră. Pentru fiecare pagină la care daţi like primiţi maxim 9 credite, iar pentru fiecare like primit vi se retrage din cont între 6 şi 10 credite. Pentru a primi cât mai multe like-uri, vă sfătuiesc să oferiţi 7 credite pentru fiecare like primit. Adică veţi câstiga 9 credite pentru fiecare like dat si veţi plăti doar 7 credite pentru fiecare like primit. Nu există nicio limită, puteţi da câte like-uri doriţi într-o zi şi implicit o să câştigaţi mai mult.

Este foarte important să te promovezi în cea mai importantă reţea de socializare, aşa că află cum să obţii like-uri facebook gratuit.
Sper că acest articol a fost destul de explicit, dacă nu vă descurcaţi, nu ezitaţi să îmi puneţi întrebări aici sau pe pagina de facebook. Vă mulţumesc şi vă doresc baftă!

2 comentarii

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.