Autentificarea cu un alt ID Apple pe dispozitivul iPhone, iPad sau iPod touch

Urmează pașii de mai jos pentru a modifica ID-ul Apple pe care îl utilizezi cu serviciile Game Center, FaceTime, iCloud, Messages sau cu iTunes, iBooks și App Store.

ID-ul tău Apple este contul pe care-l utilizezi pentru a accesa servicii Apple precum App Store, Apple Music, iCloud, iMessage, FaceTime și altele. Acest cont include adresa de e-mail şi parola pe care le utilizezi pentru autentificare, precum şi toate detaliile de contact, plată şi securitate pe care le vei utiliza în serviciile Apple. Poți să te autentifici în toate serviciile Apple cu un singur ID Apple și parola asociată.

Dacă nu mai utilizezi adresa de e-mail asociată cu ID-ul tău Apple, poți să îți modifici adresa de e-mail pe care o utilizezi ca ID AppleD, apoi urmează pașii de mai jos pentru a o actualiza în serviciile de pe dispozitivul tău. Dacă ți-ai uitat ID-ul Apple, există câteva metode pentru a-l găsi.

iCloud

  • Atinge Configurări > iCloud pe dispozitivul tău iOS. Dacă vezi opțiunea de autentificare, poți să îți schimbi imediat ID-ul Apple.
  • Derulează în jos și atinge opțiunea Ieșire.

 

  • Atinge din nou opțiunea Ieșire pentru a confirma.După ce ieși din iCloud, este posibil să nu-ți poți accesa o parte din datele care sunt stocate în iCloud până când nu te autentifici din nou. Dacă faci parte dintr-o familie, trebuie să te autentifici din nou pentru a utiliza caracteristica Partajare cu familia.
  • Alege opțiunea Păstrați pe iPhone sau opțiunea Ștergeți de pe iPhone atunci când ești întrebat ce vrei să faci cu datele iCloud.
  • Introdu parola pentru a te deconecta.
  • Accesează Configurări > iCloud și introdu ID-ul Apple și parola.
  • Atinge Autentificare.

 

Reclame

Un comentariu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.