Cum îți personalizezi instalarea de Windows 10

După ce s-au terminat repornirile, ești întâmpinat de către Cortana. Aceasta te ajută să îți configurezi instalarea de Windows 10. Ascultă ce are de spus înainte de a merge mai departe. Poți interacționa cu Cortana folosind mouse-ul și tastatura, ecranu tactil (dacă ai unul) sau vocea ta, vorbind în limba engleză, dacă ai un microfon conectat la PC.

Cortana îți spune bun venit la Windows 10

 

Cortana te întreabă în ce regiune locuiești. Selecteaz-o din listă și apoi apasă pe Yes (Da). Dacă preferi, poți să îi vorbești Cortanei în limba engleză și să îi spui care este regiunea ta ori să-i confirmi dacă a ales bine pentru tine. Dacă alegi România în loc de una din țările unde Cortana este disponibilă nu vei mai putea vorbi cu ea de aici înainte. În schimb, vei interacționa prin clicuri, folosind tastatura sau alte metode în afară de comenzile vocale.

 

Alegerea țării unde locuiești

 

Apoi, alege limba de tastatură pe care vrei să o folosești.

Alegerea tastaturii pe care vrei să o folosești

 

Dacă ai nevoie să folosești și o a doua limbă de tastatură, o poți adăuga la pasul următor. Dacă nu, alege Skip (Sari) sau spune-i No (Nu) Cortanei.

Opțiunea de a adăuga o tastatură secundară sau nu

 

Dacă ai o conexiune de internet funcțională, Windows 10 verifică dacă există actualizări disponibile. Dacă există, le descarcă și le instalează.

 

Windows 10 instalează ultimele actualizări disponibile

 

Ți se cere să confirmi faptul că deții acest dispozitiv cu Windows 10. Dacă ești proprietarul lui, selectează „Set up for personal use” („Configurează pentru utilizare personală”). Dacă dispozitivul aparține unei organizații (de exemplu, companiei la care lucrezi), selectează „Set up for an organization” („Configurează pentru o organizație”) și apoi poți să îl folosești cu contul tău de la serviciu pentru a te conecta la resursele companiei. După aceea, apasă Next (Următorul).

 

Configurarea Windows 10 pentru uz personal

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.